جراحی پروتز سینه که اکثرا آن را به عنوان جراحی بزرگ کردن سینه میشناسند، یکی از جراحیهایی رایجی است که امروزه طرفداران زیادی دارد. بسیاری از زنان از کوچک بودن یا فرم پستانهایشان ناراضی هستند. دلشان میخواهد سینه بزرگتر و خوش فرمتری داشته باشند، از این رو برای انجام جراحی پروتز سینه اقدام میکنند. در ادامه این مقاله بیشتر به پروتز سینه و روش های بزرگ کردن سینه می پردازیم با ما در سایت دکتر فتحی همراه باشید.
عمل پروتز سینه
انجام عمل پروتز سینه همیشه به دلیل کوچک بودن سینه یا نافرمی طبیعی نیست! گاهی بر اثر رژیمهای غذایی نامتعارف، بارداری و شیردهی سینه فرم اولیهاش را از دست میدهد؛ شل یا افتاده میشود و فرد احساس میکند برای رسیدن به اعتماد به نفس باید جراحی انجام دهد. جراحی پروتز سینه از جمله موفق ترین جراحی های زیبایی زنانه محسوب می شود که به افزایش زیبایی سینه ها و بزرگ کردن سایز و بهبود فرم کلی سینه ها کمک می کند.
در عمل جراحی پروتز سینه از پروتزهای مصنوعی با هدف افزایش سایز پستانها و بهبود شکل ظاهری سینه استفاده میشود. البته روش های دیگری نیز برای بزرگ کردن سایز پستان وجود دارد، مانند تزریق ژل و تزریق داروهای هورمونی؛ اما از آنجا که این روشها عمرشان کوتاهتر است و عوارضی همراه دارند، پزشکان متخصص و فوق تخصص جراحی زیبایی و پلاستیک از جمله دکتر فتحی ترجیح میدهند مشکل فرد را با استفاده از پروتزهای مصنوعی رفع کنند.
اگر شما هم جزء کسانی هستید که:
- از سایز سینه خود راضی نیستید
- سینه هایتان شل و افتاده است
- فرم سینه هایتان اعتماد به نفس را از شما گرفته است
- از جراحی پروتز سینه می ترسید
هرگز این مقاله را از دست ندهید. زیرا که در این مقاله به ارائه اطلاعاتی خواهیم پرداخت که هم با این روش زیبایی بیشتر آشنا می شوید و هم این که تمامی ترس ها و استرس هایتان در خصوص این روش از بین می رود.
انواع روش های بزرگ کردن سینه
سینه هایی بزرگ و با فرم زیبا همیشه برای زنان احساس خوب و اعتماد به نفس ایجاد کرده است. در این میان زنانی که سینه هایی کوچک و افتاده داشته اند به دنبال راهی بودند که سینه هایی خوش فرم داشته باشند. در یک دهه اخیر روش های متعدد و متنوعی برای بزرگ کردن سینه ها و بهتر شدن فرم آن ها بکار گرفته شده است که آن ها به نوعی جراحی زیبایی سینه هستند. برای مثال:
- جراحی پروتز سینه
- جراحی لیفت سینه
- تزریق چربی به سینه ها
- تزریق ژل به سینه ها
تمامی روش هایی که نام بردیم با توجه به شرایط زنان و میزان مشکلاتی که در بخش سینه ها با آن مواجه هستند و نیز با توجه به انتظارشان نسبت به نتیجه جراحی انتخاب می شود. برای مثال زنانی که علاقه دارند سینه هایشان به مدت طولانی و به میزان زیاد بزرگ و حجیم شود بهترین گزینه برایشان جراحی پروتز سینه است.
مزایای جراحی پروتز سینه
از مهم ترین نتایجی که بعد از عمل پروتز سینه شاهد خواهید بود:
- بزرگ تر شدن سایز سینه ها
- سفت تر شدن سینه ها
- بالا کشیده شدن سینه ها
- ایجاد تقارن در دو طرف سینه
- افزایش اعتماد به نفس زنان
- زمانی که افراد به بیماری سرطان سینه مبتلا شده اند و بالاجبار بافت سینه آن ها برداشت شده است این روش بهترین راه بازسازی سینه آنان می باشد.
از دیگر مزایایی که می توان برای روش جراحی پروتز سینه برای بزرگ کردن سینه برشمرد این است که:
بزرگ کردن سینه ها با روش پروتز دوام و ماندگاری طولانی دارد. در واقع عمر مفید پروتز ها از 10 تا 15 سال ادامه دارد و حتی با انجام مراقبت های بیشتر می توان این مدت زمان را افزایش داد.
مشاوره پیش از جراحی پروتز سینه
یکی از مهم ترین مراحلی که باید قبل از انجام جراحی پروتز سینه پشت سر بگذارید مشاوره پیش از جراحی پروتز سینه می باشد. بهترین متخصصین و جراحان پروتز سینه تلاش می کنند که جلساتی را برای مشاوره با مراجعین شان داشته باشند. در این جلسات پرسش و پاسخ بین جراح پروتز سینه و مراجعه کننده انجام می شود تا پزشک و مراجعه کننده با آگاهی بیشتری برای انجام جراحی پروتز سینه تصمیم گیری کنند. برای مثال بهترین جراح پروتز سینه سوال هایی را در زمینه انتظارات و توقعات اش از نتیجه جراحی پروتز سینه مطرح می کند و پاسخ این پرسش ها از سوی مراجعه کننده، به جراح کمک می کند که با آگاهی بیشتری برای جراحی پروتز سینه برنامه ریزی کند. در بسیاری از موارد زمانی که خواسته ها و انتظارات غیر واقع بینانه ای از سوی مراجعین مطرح می شود جراح تلاش می کند که نگاه واقع بینانه ای در وی ایجاد کند.
برای مثال در صورتی که افراد فانتزی ها و رویاهای غیر واقعی در خصوص نتیجه جراحی پروتز سینه داشته باشند در صورتی که آنها بعد از جراحی محقق نشود امکان دارد موجب پشیمانی و سرخوردگی افراد گردد. به همین دلیل آگاهی از روند کار موجب می شود که افراد با آگاهی دقیق تری در مسیر اقدام برای جراحی گام بردارند و در نهایت از نتیجه جراحی رضایت بیشتری کسب کند.
در جلسات مشاوره پیش از جراحی پروتز سینه مباحث مختلفی مطرح می شود که مهم ترین آنها:
- انواع آمادگی های قبل از جراحی پروتز سینه
- ضرورت انجام نکات مراقبتی پیش از جراحی پروتز سینه
- انواع مراقبت های بعد از جراحی پروتز سینه
- ضرورت انجام انواع اقدامات مراقبتی در جهت بهبود عارضه های بعد از جراحی پروتز و نیز به منظور افزایش سرعت روند بهبودی
بهترین کاندید برای جراحی پروتز سینه
برخی از زنان و دختران گزینه های مناسبی برای انجام عمل پروتز سینه هستند و نتیجه جراحی برای آن ها بسیار رضایت بخش خواهد بود. از جمله این افراد:
- دخترانی که به طور ژنتیکی سینه هایی کوچک دارند و علاقه دارند سینه هایشان بزرگ شود و حجم و فرم زیبایی پیدا کند
- زنانی که بعد از زایمان و شیردهی سینه هایشان شل و افتاده شده است
- زنانی که سینه هایشان در سنین بالا فرم زیبا و حجم خودش را از دست داده است می توانند برای انجام پروتز اقدام کنند
- زنان و دخترانی که در اثر سرطان سینه یکی از سینه ها و یا هر دوی آنها را تخلیه کردند نیز برای جبران سینه های از دست رفته می توانند از پروتز های مصنوعی استفاده کنند.
آمادگی های قبل از جراحی پروتز سینه
مهم ترین اقداماتی که قبل از انجام عمل پروتز سینه باید انجام دهید:
- انجام آزمایش خون
- پرهیز از سیگار کشیدن
- اجتناب از مصرف دارو هایی که ضد انعقاد خون هستند؛ زیرا این دارو ها موجب می شوند که خون رقیق شود و خونریزی بعد از جراحی زیاد باشد
- مصرف دارو هایی مثل آسپرین باید به مدت دو هفته قبل از جراحی ترک شود
- پرهیز از مصرف مواد مخدر
- پرهیز از مصرف الکل
- ممنوعیت استفاده از ویتامین ای؛ ویتامین ای باعث رقیق شدن خون و خونریزی زیاد بعد از جراحی می شود
جراحی پروتز سینه
جراحی پروتز سینه در بین تمامی روش هایی که برای زیبایی سینه ها انجام می شود پرطرفدارتر است زیرا که نتایج آن بسیار موفق بوده است. در عمل زیبایی پروتز سینه بهترین جراح پروتز سینه با کاشت و جایگذاری انواع مختلفی از پروتز های سینه می تواند سایز سینه ها را افزایش دهد و از سویی دیگر عدم قرینگی سینه ها و افتادگی آن ها بهبود پیدا می کند.
انواع پروتز سینه
پروتزهای سینه می توانند تاثیر بسیاری زیادی در زیبایی و فرم ایده آل یک اندام داشته باشند اما اینکه کدام مدل پروتز و چه حجمی برای شما مناسب می باشد از جمله مواردی است که در جلسات پیش از جراحی مطرح می شود و در روند انتخاب شکل و حجم پروتز سینه مواردی مانند اندازه قفسه سینه، فرم هیکل و استخوان بندی فرد، انتظار و توقع فرد از پروتز سینه و… در نظر گرفته می شود. پروتز های سینه انواع مختلفی دارند. در واقع پروتز ها هم از نظر شکل ظاهری و هم از نظر جنس ماده سازنده آن ها تقسیم بندی می شوند.
انواع پروتز سینه به لحاظ شکل ظاهری
دو دسته کلی از پروتز ها وجود دارند که شکل ظاهری آن ها با هم متفاوت است. اولین نوع پروتز ها دایره ای یا گرد است. زمانی که این پروتز ها زیر بافت سینه قرار می گیرند سینه ها گرد می شوند و تا حدودی به سمت بالا کشیده می شوند. این فرم سینه برای افرادی که می خواهد سینه های بزرگ و پرحجم تری داشته باشند، مناسب تر می باشد. فرم گرد پروتز سینه دارای سه نوع مختلف است
- Ultra high profile:پروتز هایی می باشند که بیشترین برجستگی و حجم را به سینه می دهند.
- High profile:پروتز های می باشند که برجستگی زیاد امابا فرم طبیعی به سینه می دهند.
- Low profile:این نوع پروتز ها مناسب افرادی هستند که برجستگی طبیعی همراه با فرم طبیعی می خواهند.
دومین نوع از پروتز های سینه پروتز سینه مدل اشکی مانند هستند. این پروتز ها حالتی افتاده دارند و بعد از قرار گیری در بافت سینه سینه ها بزرگ تر شده و کمی حالت افتاده پیدا می کنند. این فرم پروتزها که شبیه قطره اشک هستند بیشترین شباهت را به فرم کلی سینه دارند به همین دلیل به آن ها پروتز آناتومیکال می گویند و زیبایی خاصی را به سینه می بخشندو امروزه این فرم از پروتز در کشورهای اروپایی و آمریکایی طرفداران بسیاری دارد.
پروتز سینه یا (ایمپلنت) از لحاظ بافت سینه به دو دسته تقسیم می شود :
پروتز تکسچرtexttured: این نوع پروتز به علت داشتن بافت محکم و زبر، به بافت سینه می چسبند و ظاهری طبیعی به آن می دهند وعوارضی مانند حرکت پروتز و مشکلات ظاهری برای فرد ایجاد نمی کنند.
پروتز اسموت smooth: این نوع پروتزها سطح نرم و انعطاف پذیری دارند و به بافت غضله ایی رویی می چسبند
انواع پروتز سینه به لحاظ سایز و میزان برجستگی
پروتز هایی که برای انجام جراحی پروتز سینه بکار گرفته می شوند در سه سایز کلی وجود دارند:
برخی از پروتز ها برجستگی کمی دارند که به آن ها Low Profile می گویند
دومین نوع پروتز ها از لحاظ سایز پروتز های بزرگ هستند که به این ها High Profile گفته می شود.
نوع سوم پروتز آن هایی هستند که سایز آن ها خیلی بزرگ است. در واقع سایز آن ها نسبت به نوع دوم بسیار بزرگ تر است و متقاضیان مخصوص به خود را دارد.
انواع پروتز سینه به لحاظ ماده سازنده آن ها
پروتز ها حجم هایی هستند که از جهت ماده سازنده به دو نوع تقسیم می شوند:
پروتز ها سیلیکونی؛ پروتز های سیلیکونی کاملا از سیلیکون ساخته شده اند. محتوی داخل این پروتز ها ژل هایی هستند که دیواره این ژل ها از سیلیکون است.
پروتز های سالین؛ این نوع پروتز ها به اسم پروتز های آب و نمکی نیز شناخته می شوند. در این پروتز ها محلول آب و نمک داخل ماده ای از جنس سیلیکون پر شده اند.
پروتز های سیلیکونی بهتر است یا سالین؟
یکی از مهم ترین انتخاب هایی که زنان باید انجام دهند این است که یکی از انواع پروتز ها را انتخاب کنند و اولین دوراهی زنان این است که پروتز سیلیکونی را انتخاب کنند یا سالین. به همین دلیل می پرسند که پروتز سیلیکونی بهتر است یا سالین؟
واقعیت این است که هر کدام از انواع پروتز ها مزایا و معایب مخصوص به خود را دارند و هر زنی با توجه به شرایط جسمانی خود و نیز انتظاری که از نتیجه عمل پروتز سینه دارد یکی از این دو مدل را انتخاب می کند. برای مثال از مزایای پروتز سینه سیلیکونی این است که ظاهر طبیعی تری ایجاد می کند، ولی پروتز سالین ( آب و نمکی) این امتیاز را ندارد. از سوی دیگر هزینه پروتز های سالین نسبت به پروتز های سیلیکونی بسیار کمتر است.
از دیگر مزایایی که می توان برای پروتز های سالین برشمرد این است که امکان جابجایی آن در بافت سینه بسیار کم است. در صورتی که امکان حرکت برای پروتز سلیکونی بیشتر است.
به هر صورت به طور قطعی نمی توان گفت که کدام از این ها از دیگری بهتر است. بهتر است که بعد از مشورت و راهنمایی از بهترین جراح پروتز سینه یکی از آن ها را انتخاب کنید.
از کدام برند پروتز سینه استفاده کنیم؟
امروزه به علت تقاضا و اشتیاق بسیاری ازخانم ها، برای داشتن سینه های سفت، بزرگ و خوش فرم شرکت های مختلفی را برای تولید پروتزهای سینه ترغیب کرده است که در ادامه به معرفی برخی از مارک های معروف و معتبر در زمینه پرداخته ایم:
- پروتز سینه ناگور (محصول انگلستان)
- پروتز سینه منتور(محصول آمریکا)
- پروتز سینه پلی تک(محصول آلمان)
این برند های پروتز از لحاظ جنس و فرم با هم متفاوت هستند به طوری که پروتز مارک منتور جنس سفت تری دارد و برجستگی بیشتری ایجاد می کند اما پروتز تاگور جنس لطیف تری دارد و برای افراد با پوست نازک مناسب تر است.
انتخاب سایز پروتز سینه برای بزرگ کردن سینه
پروتزها همانند سینه سایز و فرم متفاوتی دارند. قطر و میزان برجستگی پروتزها متفاوت است و باتوجه به فرم سینه طبیعی خود فرد انتخاب میشوند. سایز پروتزی که انتخاب میشود باید با سایر اندامهای فرد تناسب داشته باشد. متاسفانه برخی از متقاضیان انجام جراحی پروتز سینه به دلیل اینکه برای مدت طولانی از کوچک بودن سینهشان رنج کشیده اند، دلشان میخواهد که از پروتزهای سایز بزرگ استفاده کنند. به همین دلیل بعد از عمل جراحی بزرگ کردن سینه علاوه بر اینکه ظاهر متناسبی ندارند با مشکلاتی مواجه میشوند که نتیجه عمل را برایشان نامطلوب میکند.
بهتر است در انتخاب سایز و فرم پروتز به پزشک و فوق تخصص جراحی زیبایی و پلاستیک خود اعتماد کنید.
میانگین عمر پروتز سینه چقدر است
لازم است بدانید که جراحی بزرگ کردن سینه یک جراحی موقت است چون پروتزها طول عمر مشخصی دارند. درست است که پروتزها بسیار محکم و قوی هستند اما با گذشت زمان فرسوده میشوند و ژل داخلی آنها خارج میشود. نگران نباشید چون به محض سوراخ شدن پوسته پروتز و خارج شدن کمی از ژل سلیکونی، متوجه تغییر فرم پستان خواهید شد. پزشکان عمر متوسط هر پروتز را از 12 تا 15 سال تعیین کرده اند. انجام تمرینات ورزشی سنگین و مداوم روزانه یا کار سخت که به سینه فشار بیاورد عمر پروتز را کوتاه تر می کند. به همین دلیل به همه افرادی که جراحی سینه انجام میدهند توصیه میشود که بعد از گذشت 10 سال از تاریخ عملشان، به پزشک مراجعه کنند و با انجام سونوگرافی تحت نظر باشند.
افزایش آمار جراحی پروتز پستان یا پروتز سینه
آن طور که نتایج آمارهای جهانی نشان می دهند، جراحی پروتز سینه رایجترین جراحی زیبایی در آمریکا و احتمالا در کل دنیا است. به طور کلی در سال 2014 برای 330000 نفر از خانمها به دلایل مختلفی از کوچک بودن پستان هایشان رنج میبردند، این جراحی انجام شد.
کمبود بافت پستانی Glandular Hypomastia در بانوان علل متفاوتی دارد. این معضل می تواند به صورت مادرزادی و تکاملی در نقصان سندرم هایی مانند Poland Syndrome ایجاد شده باشد. در مواردی نیز کاهش وزن شدید بعد از یک رژیم غذایی نامناسب یا ابتلا به یک بیماری می تواند منجر به کاهش یا تحلیل رفتن بافت پستانها شود. از جمله دیگر عوامل منجر به تحلیل بافت پستان ها میتوان به بارداری یا شیردهی متعدد اشاره کرد. در همه این قبیل موارد تحلیل رفتن بافت پستان منجر به ایجاد ظاهری ناخوشایند میشود که جراحی زیبایی پروتز پستان میتواند آن را برطرف کند.
مراحل انجام جراحی پروتز سینه
یکی از پرسش ها در خصوص عمل پروتز سینه این است که پروتز سینه چگونه انجام می شود؟.
در ابتدا به فرد دارو های بیهوشی تزریق می شود تا مراجعه کننده در وضعیت بیهوشی قرار گیرد.
در مرحله دوم جراح با توجه به نواحی مخصوصی که قبل از جراحی مشخص کرده است، در زیر خط سینه و یا در ناحیه زیر بغل برش هایی را ایجاد می کند.
سپس پروتز ها از کانال همین برش ها وارد بافت سینه می شود.
در نهایت محل برش های ایجاد شده باید بخیه شود.
روند جراحی برای زنان مختلف با تفاوت هایی جزئی همراه است. مثلا زنانی که سینه های افتاده دارند در طی جراحی پروتز سینه، لیفت سینه نیز برایشان انجام می شود. در لیفت سینه نوک سینه ها به بالاتر کشیده می شود و فرم آن طبیعی تر می شود
انواع برش در جراحی پروتز سینه
برشها درجراحی زیبایی پروتز سینه در زیر پستان، دور هاله سینه و یا زیر بغل زده می شود.
اگر برش در زیر پستان زده شود راحت و بدن عارضه می باشد و کمترین اسکار را به همراه دارد.
اگر برش دور هاله سینه زده شود، اختلالاتی مانند کم شدن حس در نوک سینه زا در کوتاه مدت ایجاد می کند.
اگر برش در زیر بغل زده شود انداره پروتزی که استفاده می شود باید کوچک باشد. این روش بیشتر در افراد کلوئید ساز استفاده می شود.
فیلم عمل پروتز سینه
فیلم بازسازی سینه سرطانی با پروتز سینه توسط جراح و متخصص دکتر حمیدرضا فتحی متخصص جراحي پلاستيك و زيبايي و عضو هيئت علمي دانشگاه تهران.
مراقبت های بعد از جراحی پروتز سینه
مراقبت های ضروری بعد از عمل پروتز سینه اقدامات زیر می باشند:
- پوشیدن سوتین های طبی
- استفاده از کمپرس های سرد و گرم ؛ برای اینکه تورم و کبودی کاهش پیدا کند استفاده از کمپرس های سرد و گرم ضروری است. در روزهای ابتدایی کمپرس سرد و در روزهای بعدی کمپرس گرم می تواند به بهبود محل کبودی ها کمک کند. البته کمپرس ها نباید خیلی سرد (یخ) یا خیلی داغ باشند. زیرا که احتمال دارد باعث سوختگی پوست سینه شوند. کمپرس ها نهایتا باید 10 دقیقه روی پوست سینه قرار گیرند.
- استفاده از دارو های مسکن؛ دارو های ضد دردی که تجویز می شود قوی نیستند زیرا که درد بعد از جراحی بسیار خفیف است.
- انجام فعالیت های ورزشی سنگین تا دوماه بعد از جراحی پروتز سینه ممنوعیت دارد.
- مراقبت های تغذیه ای بعد از عمل پروتز سینه:
- کاهش مصرف نمک به مدت دو هفته
- استفاده از انواع آب میوه های تازه مثل آناناس، آب کرفس که به کاهش کبودی محل جراحی شده کمک می کنند.
- استفاده از ماهی و میگو
- استفاده از انواع سبزیجات
عوارض پروتز سینه
در گذشته مشاهده می شد که پروتز های سینه بعد از مدت زمانی دچار پارگی می شدند و مواد داخل آن ها ( ژل ها یا محلول آب و نمک) در داخل بافت سینه می ریخت. ژل ها و محلول سالین جذب بدن زنان می شوند اما اشکالی که به وجود می آمد این بود که پروتز ها کیفیت خود را از دست می دادند و چروکیده می شدند. بنابراین حجم و فرم زیبایی که سینه ها پیدا کرده بودند از بین می رفت. از سویی دیگر نیز امکان این که بافت سینه عفونت کند و نسبت به پروتز ها واکنش نشان دهد نیز وجود دارد.
این روز ها این عوارض در موارد بسیاری اندکی رخ می دهند و نتیجه جراحی ناموفق می شود. خوش بختانه در سال های اخیر درصد موفقیت جراحی پروتز سینه بسیار افزایش یافته است. با مراجعه به بهترین جراح پروتز سینه می توانید از احتمال رخداد چنین وقایعی جلوگیری کنید. زیرا که بهترین جراحان با تکیه بر تجاربی که دارند بهترین مواد و نیز بهترین تکنیک ها را در جریان جراحی پروتز سینه بکار می بندند و امکان خطر را به حداقل می رسانند.
آیا بعد از پروتز سینه می توانم شیردهی کنم؟
شیردهی بعد از جراحی پروتز سینه امکان پذیر است اما به شرطی که تکنیکی که پزشک بکار بسته است درست باشد.
نوع جراحی، نوع برش هایی که زده شده است و انجام جراحی با تکنیک درست و دقیق امکان شیردهی را برای زنان فراهم می کند.
بنابراین لازم است که پیش از انجام جراحی پزشک را در جریان بگذارید که در آینده برای بارداری و شیردهی اقدام خواهید کرد.
اما معمولا توصیه هایی که به زنان می شود این است که بهتر است جراحی پروتز سینه را بعد از آخرین زایمان و شیردهی تان انجام دهید.
دومین توصیه این است در صورتی که می خواهید بعد از عمل پروتز سینه شیردهی داشته باشید بعد از گذشت یک سال از انجام پروتز سینه زایمان و شیردهی داشته باشید.
هزینه پروتز سینه در سال 1401
هزینه ای که برای انجام جراحی پروتز سینه دریافت می شود متغیر است و با توجه به عوامل زیر تعیین می شود:
- میزان تخصص پزشکی که قرار است جراحی پروتز سینه را برای شما انجام دهد.
- نوع پروتز ها؛ همانطور که گفتیم پروتز های سیلیکونی گران تر از پروتز های آب و نمکی هستند.
- محل جغرافیایی مطب یا مرکزی که به آن مراجعه کرده اید؛ میزان هزینه ها در تهران بیشتر از شهرستان ها و استان های دیگر است.
- انواع اقداماتی که در جریان جراحی پروتز سینه انجام می شود؛ در مواردی عمل پروتز سینه با لیفت سینه همزمان انجام می شود که هزینه ها در این مورد بیشتر می شود.
با توجه به همین مطالب نمی توان هزینه ای ثابت و قطعی را برای جراحی پروتز سینه اعلام کرد.
انجام جراحی پروتز سینه همزمان با لیفت سینه
یکی از تصورات اشتباه و رایج این است که جراحی پروتز سینه و کاشت پروتز در داخل بافت سینه به تنهایی می تواند سینه را لیفت کند.
اما باید بگوییم که این تصور غلط است و پروتز سینه صرفا تا حدی می تواند افتادگی سینه را جبران کند. به همین خاطر زنانی که افتادگی های شدید را تجربه می کنند در کنار جراحی پروتز سینه باید لیفت سینه نیز انجام دهند تا نتیجه جراحی به مطلوب نزدیک تر باشد.
به این ترتیب در روند جراحی بعد از این که برش های لازم برای لیفت سینه انجام شد پروتز سینه جایگذاری می شود سپس بخیه ها در نواحی مخصوصی زده می شود.
در نهایت علاوه بر این که سینه ها با کاشت پروتز بزرگ تر می شوند انجام جراحی لیفت نیز باعث می شود افتادگی های سینه بهبود پیدا کند.
انجام همزمان جراحی پروتز یا لیفت سینه صرفا در مواردی انجام می شود که سینه زنان افتادگی های شدیدی داشته باشند.
بهترین جراح پروتز سینه
به دلیل این که این جراحی بسیار حساس است حتما باید روند جراحی به دست جراحی انجام شود که توانایی خود را در زمینه جراحی پروتز سینه به اثبات رسانده است. بهترین جراح پروتز سینه دارای خصوصیاتی است که با توجه به آن ها می توان وی را تشخیص داد.
- دانش و آگاهی در زمینه به روز ترین تکنیک های جراحی پروتز سینه
- تجربه و مهارت در بکارگیری انواع تکنیک های جراحی پروتز سینه
- بکار بستن بهترین برند پروتز سینه برای پیشگیری از بروز هر گونه خطر و پیامد منفی
- بکارگیری بهترین و نوین ترین تجهیزات درمانی در طی جراحی به منظور افزایش ایمنی روند جراحی
- داشتن کارنامه کاری قابل دفاع در زمینه جراحی پروتز سینه
- ارائه مشاوره و راهنمایی های دقیق و دلسوزانه به منظور تصمیم گیری بهتر از سوی مراجعه کننده
- دارای مدارک معتبر از مراکز آموزشی معتبر که نشان دهد وی آموزش های لازم را کسب کرده است و تخصص لازم را داراست
پروتز سینه بعد از سرطان برای بازسازی سینه
زنانی که به سرطان سینه مبتلا شده اند و در طی عمل جراحی بافت سینه آنها برداشت شده است این امکان برایشان فراهم است که با انجام جراحی پروتز سینه به بازسازی سینه شان بپردازند. جراحی ماستکتومی به عمل جراحی ای گفته می شود که در طی آن بافت سینه برداشت می شود تا از انتشار توده های سرطانی به بخش های دیگر سینه ها جلوگیری به عمل آید. اما بعد از این که بافت سینه برداشت شد فرم غیر طبیعی در بخش سینه های زنان ایجاد می شود به همین دلیل این دسته از زنان به دنبال راهکاری هستند که بتوانند بافت حذف شده را جبران کنند. پروتز سینه از جمله بهترین گزینه هایی است که می توان با آن سینه هایی بزرگ و جذاب داشت. در بسیاری از موارد انجام جراحی ماستکتومی با جراحی پروتز سینه همزمان انجام می شود. انجام همزمان این دو جراحی این مزیت را دارد که دوره نقاهت در یک مرحله طی می شود و زنان بعد از بهبودی شاهد نتیجه بهتر و مطلوبی خواهند بود.
مزایای انجام همزمان جراحی ماستکتومی با جراحی پروتز سینه
- زنانی که به دلیل بروز بیماری سرطان سینه بالاجبار باید بافت سینه هایشان را بردارند قطعا با آسیب هایی روحی مواجه می شوند. طبیعی است که از دست دادن بخشی از بافت بدن به خصوص سینه ها که از جمله معیارهای زیبایی اندام زنانه محسوب می شود با خود ترس و اظطراب به همراه داشته باشد. به همین دلیل انجام جراحی پروتز سینه می تواند قدری از ناراحتی و سوگواری در خصوص از دست دادن بافت سینه را بکاهد و به نوعی مرحمی برای درد های روحی و جسمی زنان مبتلا به سرطان باشد.
- این اقدام مخصوصا برای زنانی که متاهل هستند و دارای روابط جنسی منظم می باشند می تواند راهکاری در جهت بهبود و جلوگیری از افت کیفیت رابطه جنسی شان باشد. به همین دلیل متخصصین تلاش می کنند که زنان را مجاب کنند که برای این جراحی اقدام کنند تا روابط جنسی شان با مشکل روبرو نشود.
- از دیگر مزایای این جراحی این است که هیچ خطری در پی ندارد و با بالاترین ایمنی قابل انجام است.
آیا احتمال دارد که پروتز سینه پاره شود ؟
اگر جراح متخصص و فوق تخصص پلاستیک از پروتزی با مارک و برند معتبر استفاده کند، احتمال به وجود آمدن این حالت بسیار نادر است و فقط در مواردی که شخص مراقبت های بعد از جراحی را رعایت نکند احتمال نشت این ایمپلنت ها وجود دارد و در صورت نشت و پاره شدن اندازه سینه نسبت به هم متغییر و کوچک بزرگ می شود.
پروتزهای آب نمکی نسبت به سیلکونی مقاومت کمتری دارند از این رو امروزه بیشتر جراحان استفاده از این نوع پروتز را به زیباجویان پیشنهاد می کنند. اگر به هر دلیلی پروتز های آب نمکی پاره شوند، عوارض مخربی را به جای نمی گذارد پس نگران این موضوع نباشید و در صورت پاره شدن پروتز در اسرع وقت به پزشک خود مراجعه کنید.
مدت زمان بستری در بیمارستان بعد از جراحی پروتز سینه چقدر است ؟
بعد از جراحی پروتز سینه، اجباری برای بستری در بیمارستان وجود ندارد و بیمار می تواند بعد از طی کردن ریکاوری از بیمارستان یا کلینیک ترخیص شود به این دلیل که درطی این جراحی تنها یک برش کوچک در بافت سینه ایجاد شده و پروتز در زیر غصله سینه قرار داده می شود و پیچیدگی خاصی ندارد. البته در رابطه با این موضوع صلاحدید پزشک و شرایط عمومی بیمار بعد از جراحی نیز تعیین کننده می باشد.
سن عمل پروتز سینه چقدر است؟
بهتر است که این جراحی در بانوانی انجام شود که دوران بلوغ درآنها به اتمام رسیده است. در واقع این جراحی در افرادی بالای 18 و افرادی که رشد سینه هایشان کامل شده است، انجام می شود.
آیا در افراد باردار می توان جراحی پروتز سینه انجام داد؟
خیر- بهتر است تا پایان دوران بارداری و شیردهی صبر کنید و پس از طی کردن این دوران اقدام به جراحی زیبایی پروتز سینه کنید.زیرا درزمان بارداری ترشح هورمون هایی نظیر اکسی توسین تغییر می کند که در نتیجه آن فرم، شکل سینه و پوست آن در خانم ها دچار تغییراتی می شود و می تواند باعث ایجاد فشار برروی پروتز انجام شده شود.
نتیجه گیری
در تمامی بخش هایی که در این مقاله تدارک دیده بودیم مهم ترین هدفی که دنبال می کردیم این بود که مهم ترین موضوعات و پرسش هایی که در خصوص جراحی پروتز سینه مطرح می شود را پاسخ گوییم. امیدواریم که توانسته باشیم حساسیت این جراحی را به درستی منتقل کنیم و این نکته روشن شده باشد که باید پیش از روند جراحی پروتز سینه نهایت دقت را در انتخاب جراح پروتز سینه داشته باشید.
0 دیدگاه